Amb el mar de pantalla

domingo, 20 de diciembre de 2020

Comunicar-se i interactuar amb sabatilles

 
 
















Tarda intensa: entrevista amb Toni Hill i Club de Lectura d'Adults de la Cardona, amb la seva presència

Amb una gran enyorança per les trobades presencials, ahir a la tarda vam aconseguir conèixer una mica més l'autor que ens havia ocupat aquest mes de desembre: Toni Hill , encara que fos a través de les pantalles - l'únic avantatge és el de les sabatilles i l'absència de mascareta. 
Amb un Club avançat al dissabte 19, a causa d'aquestes Festes enguany tan especials, ens enfrontàvem amb el thriller psicològic, amb pinzellades socials, que el mateix autor s'havia avingut a comentar amb nosaltres: Tigres de cristal.
Prèviament li havia fet una breu entrevista per a l'Eix Diari, que aviat estarà editada i difosa. En ella, és destacable l'afabilitat i proximitat de l'autor que, d'altra banda té moltes i moltes coses a dir de todos les seves obres publicades, del fet literari i dels homes i les dones del temps que ens ha tocat de viure.
Després va venir una trobada del Club molt profitosa. N'érem setze, amb l'autor, i vam comptar amb dos membres extres, el Pere i la Griselda de la biblioteca, que es van connectar a l'inici per saludar-nos en l'últim Club d'aquest any 2020 i desitjar-nos les millors Festes possibles.
Va ser un Club llarg i amè, en què durant més d'una hora gairebé tots els membres van  intervenir per preguntar o expressar a l'autor que el llibre els havia enganxat i, en ocasions, remenat records i vivències, a causa de la proximitat de l'època i el context geogràfic i social de la història. 
La humanitat, simpatia i interès de les intervencions de Toni Hill, que es va mostrar extraordinàriament afable i proper, van convertir la trobada d'ahir en una estona per recordar.
Tant és així que ens vam comprometre a tornar-lo a convidar - ens va dir que l'11 de febrer del 2021 sortirà la seva fins al moment última novel·la: El obscuro adiós de Teresa Lanza - així que els Clubs puguin tornar a ser presencials, amb un bon berenar, com ahir tocava per desitjar-nos un bon Nadal, que acabés d'arrodonir la trobada. 
Li devem i , sobretot, ens el devem!
Bones Festes i un any 2021 millor!🥂






No hay comentarios:

Publicar un comentario