Amb el mar de pantalla

martes, 27 de septiembre de 2022

"Bolos" que són regals



Trobada amb Tània Juste, al Club de lectura d'Adults de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell


Començar el curs 2022-2023 del nostre Club amb la visita d'una autora de qui vam llegir el seu últim llibre, Amor a l'Art, premi Prudenci Bertrana 2021, el passat mes de juny (en vaig fer una breu ressenya en aquest blog el 30/5/2022), és tot un luxe.
Sempre ho és, tenir l'oportunitat de compartir unes hores amb els autors o autores de llibres que s'han llegit i comentat al Club, perquè l'estona compartida permet aprofundir en els textos, conèixer detalls de qui els ha concebut i escrit, aclarir dubtes i curiositats... Però cada trobada té alguna cosa d'especial. 
Enguany, el dissabte 24/9, a partir de les 18h, hem tingut el plaer i hem gaudit d'una intensa xerrada amb aquesta escriptora, que fins que vam fer la lectura del seu últim llibre, no coneixíem, i la sessió no ha pogut ser més interessant.
A destacar l'absoluta amabilitat i disposició de l'autora a parlar d'aspectes intrínsecs a la novel·la que comentàvem, a la resta de la seva obra, als contextos de les seves narracions - Tània Juste és historiadora de formació i els seus relats, a banda d'amens, resulten instructius per la quantitat d'informació que aporten, sàviament imbricada en el fil narratiu - i fins i tot a detalls de la seva interessant família paterna.
En acabar la trobada, he pogut fer-li una breu entrevista per a l'Eix Diari, el nostre diari digital comarcal.
Ben segur que tots els assistents hem passat una tarda molt agradable i profitosa, i no dubto que més d'un ja estem llegint algun altre títol de l'autora que, en certa manera, ja forma part del nostre Club. 
Jo, la primera!







No hay comentarios:

Publicar un comentario