Amb el mar de pantalla

lunes, 27 de septiembre de 2021

Mercè Foradada entrevista Laia Aguilar, autora de la premiada "Pluja d'estels"

   




Inauguració del Curs del Club de Lectura "por todo lo alto"

Dissabte, 25 de setembre, inauguràvem el curs 2021-2022 del Club de Lectura d'Adults de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, amb la Laia Aguilar, autora de Pluja d'estels, el llibre que comentàvem aquest mes, i que havia estat guanyador del Premi Josep Pla del 2020.
Va ser una trobada i un Club doblement bonics. D'una banda recuperàvem les trobades presencials, que només havíem pogut fer, també a la Terrassa dels Llimoners el juny passat, i s'obria un nou curs que tots encaràvem amb esperança que no s'haguessin de tornar a interrompre. D'altra, perquè rebre i escoltar un/a autor/a és sempre una experiència interessant per a una colla de lletraferits com som la gent del Club.
I la trobada no va defraudar, perquè la Laia Aguilar va respondre a les nostres preguntes i comentaris amb molta amabilitat, simpatia i sense defugir cap qüestió interessant del llibre en qúestió i de la seva trajectòria professional.
Després  va venir l'entrevista per a l'Eix Diari, que adjunto a continuació: 




Mercè Foradada entrevista Laia Aguilar, autora de la premiada "Pluja d'estels": L'escriptora va participar aquest dissabte al club de lectural de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell

Vam passar una molt bona estona que agraïm a la Laia, a qui vam prometre seguir a partir d'ara i potser tornar-nos a trobar en una altra ocasió, i també a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, que ens acull i propicia la nostra trobada de cada mes.
Tot plegat, gràcies a tots i a totes i fins aviat en què ens bregarem amb Nada, de la Carmen Laforet a qui, evidentment no podrem rebre al Club, però de la qual hem volgut afegir-nos a la celebració del centenari del naixement, que s'està celebrant.









No hay comentarios:

Publicar un comentario