Amb el mar de pantalla

domingo, 4 de diciembre de 2011

Bruixes vilanovines







Finalment, divendres 2, a Llorens Llibres, la molt més que llibreria del carrer Sant Sebastià, vaig presentar les Bruixes. No es tracta aquí de reproduir tots els agraïments, de cor, que vaig expressar a la meva intervenció, però sí de deixar escrit al blog que vaig tenir un marc - la més que llibreria -  un presentador -  el meu presentador d'elecció, el Sixte, amb la seva lectura atenta, competent i generosa - un acompanyament - família, amics, companys... - de LUXE!
L'unic que lamento és que entre l'agraïdíssima tasca de les signatures i l'atabalament de tot plegat, no vaig poder dedicar a cada un i una dels assistents l'atenció que hauria desitjat. Procuraré esmenar-ho en el decurs del dies que vindran.


La jornada, la vam rematar amb un sopar familiar, bé, dels que van poder allargar una mica més.
Tot plegat: un dia inoblidable, dels que m'agrada d'emmagatzemar per quan vinguis de menys feliços.







GRÀCIES, Bruixes, per mostrar-vos tan benèvoles.





















2 comentarios:

  1. Mercè, sentí no poder acompanyar-te en tan memorable acte, estava fora de Vilanova, però, ja he comprat el llibre, a veure si ens veien i en fas una dedicatória.
    Moltes felicitats GUAPA
    Mª Luz

    ResponderEliminar
  2. Hola Mercè.
    Sóc la Patri Poch(filla del Joan Antón i la Pitos).
    L'Antón Serrat m'ha regalat el teu llibre "Bruixes" i m'ha encantat.
    A mesura que vas llegint, l'interés va in crescendo.I el lligar dues històries de dues dones tant diferents però tant iguals alhora ho he trobat del tot original i diferent.
    Et felicito.

    ResponderEliminar