Amb el mar de pantalla

sábado, 30 de enero de 2021

Setmana de Clubs de Lectura (I) 📚



Dijous, 28 de gener: Club de lectura de les Jardineres

Puntuals a una cita, que ens resulta tan gratificant, ens vam trobar catorze Jardineres per comentar el llibre del mes: A la caza del amor, de la Nancy Milford, que ja vaig ressenyar en aquest blog el 7 de desembre del 2020. Deia, llavors, que feia temps que un llibre no em feia riure, i el mateix efecte va ocasionar a part de les meves amigues, que el van trobar distret, divertit i intel·ligent. Altres, en canvi, es van arribar a sentir fins i tot una mica molestes per tanta frivolitat i unes vivències tan "classistes" com les que relata l'autora. També algunes van remarcar que les entristia una vida tan desaprofitada i en què realment aquesta recerca de l'amor era tan infructuosa.
Tants caps, tants barrets, com passa alguns mesos amb lectures poc convencionals.
Però d'això es tracta, no és cert? D'enriquir el debat amb les diferents perspectives de cadascuna, d'abocar els tarannàs i vivències tan diversos, fruit d'unes vides ja llarguetes, amb l'excusa i al voltant d'una lectura comuna.
En qualsevol cas, vam passar una bona estona de conversa i de riures, com sempre que ens trobem, encara que sigui virtualment com les circumstàncies tan insòlites i desgraciades que vivim ens dicten, i ens vam emplaçar per al 25 de febrer amb un nou llibre com a pretext i oportunitat: Tardor, de l'Ali Simth.
Bones lectures, molta salut i fins aviat, estimades meves!💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜






No hay comentarios:

Publicar un comentario