Amb el mar de pantalla

viernes, 23 de octubre de 2020

Setmana de Clubs de Lectura

Clubs de lectura virtuals

De moment, i perquè la responsabilitat i la prudència així ho dicten, aquest mes haurem de veure'ns, també, a través de les pantalles. 
No és l'escenari òptim, és evident. Algú sempre acaba tenint dificultats per a connectar-se i el diàleg, que forçosament s'ha d'ordenar, no té l'espontaneïtat que té en directe. Es perd aquell deliciós (?) parlar tres o quatre persones alhora, i una major calidesa i proximitat. Però és el que toca, ara, que el que importa és no contribuir  a escampar contagis.
Més val que d'aquí a ...quan? -  la llum encara ni s'intueix i sembla que aquesta nova normalitat tan anormal s'estén fins a més enllà de la imaginació -, a quan es puguin reprendre els Clubs normals, amb abraçades, algun crit, roces i riallades hi siguem tots i totes i no haguem perdut res de vital pel camí.
De moment, per tant, Clubs de lectura virtuals:
. Demà, dissabte 24 de'octubre a les 17'30h, el de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, on comentarem Contigo en la distància, de la Carla Guelfenbein.
. Dimecres, 28 d'octubre, a les 17h, el de les jardineres on comentarem 84, Charington Cross Road, de l'Helene Hanff
Dues lectures amables i "refrescants" després de l'esforç, tanmateix més que gratificant, d' Els Miserables , de Víctor Hugo , que en vam cruspir en aquest insòlit estiu, i que vam comentar al Club de setembre, entre altres moltes lectures de les llargues vacances.

No hay comentarios:

Publicar un comentario