Amb el mar de pantalla

domingo, 19 de diciembre de 2021

Bones festes i millor any, Jardineres!




















Últim Club del 2021, de les Jardineres

No totes en persona - perquè sumar anys és un privilegi però també imposa algunes limitacions i obligacions -  però sí totes en l'ànim de les presents i de les absents, vam poder gaudir del Club del mes de desembre, que clou un curs on ens hem reunit puntualment, primer virtualment  i des del juny, un altre cop "in person", per comentar el llibre del més i per poder seguir teixint i ampliant la nostra amistat ja tan antiga. I tan preuada!
Aquest mes, es tractava de Libro de familia de Galder Reguera, que majoritariament va agradar i que va donar per a moltes reflexions i comentaris sobre la temàtica, l'enfocament i l'autor d'aquest llibre realment singular.
Després, amb les finestres ben obertes i sense mascaretes, vam degustar algunes delicatessen i vam brindar no només per unes festes que es presenten tan incertes i per un any 2022 que finalment ens permeti desar-les o cremar-les, sinó també pel privilegi de la nostra amistat i d'aquest espai de llibres, paraules i rialles que tant estimem i valorem.
Salut, guapes meves!, i fins al gener, sanes, estalvies i tan guapes com sempre!📚🥂💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜











No hay comentarios:

Publicar un comentario