Amb el mar de pantalla

jueves, 19 de mayo de 2011

El Club de lectura de les Jardineres

Som jardineres encara que no totes podem ufanar-nos de tenir un art especial per a les plantes. Sí, en canvi, compartim una antiga, i crec que encara actual, fascinació pel món dels infants. Fa - només! - quaranta-sis anys vam acabar els estudis de Jardineres d'Infància, al CIC, aleshores CICF, i, enguany, per una feliç confluència d'atzars, ens hem retrobat.
I hem decidit d'endegar un Club de Lectura - també per llegir, però sobretot per tenir l'excusa de xerrar al voltant dels temes que sempre suscita una lectura compartida - un cop al mes, al Cornelia.
Aquest ha estat la tercera cita i tenim la voluntat de fer-ne totes les que puguem. Compartim, a més de l'amor als llibres i molts records entranyables, la saviesa dels anys viscuts que ens fan valorar la bellesa de les petites coses i l'encant d'una estona en què podem reconèixer-nos i redescobrir-nos. Ara, que, com diu la M. Victòria, podem gaudir de "mirar-nos les coses sense pressa". (Per cert, a la foto no hi sortim totes; n'hi falten quatre, que en aquell moment no hi eren o que s'han incorporat més tard. A la trobada del juny a veure si hi som totes i ens actualitzem!).

No hay comentarios:

Publicar un comentario