Amb el mar de pantalla

martes, 25 de octubre de 2011

Les Bruixes comencen a volar

Doncs, finalment, tindré un nou fill de paper. D'aquí a uns dies ja serà a les llibreries les meves Bruixes, una novel·la amb un part llarg (gairebé més de veure-la al carrer que d'escriure-la). Però diuen que "Bien está lo que bien acaba", i, encara que el llibre és un nou nat, aquesta part, la de la gestació, arriba al seu punt final!
Què n'espero? Que agradi, evidentment. Que algú la llegeixi i hi passi una bona estona i...potser... en recordi alguna cosa amb benevolença.
La primera presentació és a La Ràpita, com no podia ser d'una altra manera perquè el premi Sebastià Juan Arbó és convocat pel seu Ajuntament. El dia 4, al vespre. I al dia següent, gairebé a l'altra punta de Catalunya - muntanyes i castanyes enlloc de mar i  llagostins -, a Viladrau, en el marc de la cloenda de la Fira de la Castanya i el sopar de les Bruixes. Pot trobar-se un context més escaient? Jo, personalment, espero retrobar-hi algun alè de la Segimona.
Després... vindrà la presentació a Vilanova, a casa meva, i l'escalf de tots els qui m'hi voldran acompanyar. Tot plegat, molta il·lusió i la sensació, ja vella, que sóc una persona molt afortunada.
Ah!, i a veure si aquesta tarda tan literàriament engrescadora, em fa espolsar la mandra i recupero una certa activitat blogera, que he hagut de barallar-me amb unes quantes teranyines per accedir a aquesta pàgina!

1 comentario:

  1. Moltes felicitats, Mercè!

    Que sàpigues que, el dia 2 de desembre estaré a la Llibreria Llorens a la teva presentació a Vilanova!

    Quines ganes de llegir-lo!

    ResponderEliminar